Info kunstenaar

Beste Kunstenaar,

Lees hier de KEIKregels:

Dankzij jullie inzendingen, de combinatie van kunst en muziek en de prachtige locatie, is KEIK uitgegroeid tot een begrip in Harlingen en omstreken.

Het gedachtegoed van KEIK blijft hetzelfde. Kunst, muziek en omgeving die elkaar versterken en voor iedereen toegankelijk zijn; kansen creëren voor mensen die bezig zijn met kunst en muziek in welke vorm  dan ook uitgevoerd. Dit in samenwerking met meer bekende collega’s.

Deelname aan KEIK 2017 is dit jaar GRATIS!!!

Dus wil je je kunst laten zien tijdens KEIK schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de site of via inschrijven@keikharlingen.nl. Ook als u nog niet weet met welk(e) schilderij(en) u mee wilt doen kunt u zich wel alvast opgeven via het mailadres inschrijven@keikharlingen.nl.

Inschrijven kan voor de volgende categorieën:

  • Schilder- en tekenkunst
  • Grafiek
  • Fotografie
  • Ruimtelijk werk
  • Textiel

De kunstcommissie van KEIK zal aan de hand van de inschrijvingen een keuze maken waar en welk kunstwerk zal worden geëxposeerd. Er is voor gekozen geen beperkingen op te leggen in bijvoorbeeld afmeting. Uitgangspunt is dat in principe elk werk te koop is. Wij willen u dan ook verzoeken op het inschrijvingsformulier per kunstwerk aan te geven wat de prijs is van uw kunstwerk. Wij vragen u bij verkoop 25% commissie als dekking voor de kosten van het evenement.

Prijzen

Er zijn dit jaar drie prijzen te vergeven:

-KEIK beeldende kunst award

-KEIK camera award voor fotografie

-KEIK publieksprijs

 

Vrijwillgers gezocht!!!

Tijdens KEIK hebben wij vrijwilligers nodig die gastheer of gastvrouw willen zijn in de kerk tijdens dit evenement. Mocht u KEIK hiermee kunnen helpen, wilt u dit dan op het inschrijfformulier of via de mail aangeven?

Tot slot

Het bestuur is ten alle tijde gerechtigd om werk te weigeren wat niet passend is om in een kerk te exposeren. Uw werk is tijdens deze expositie niet verzekerd, KEIK kan niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging aan of vermissing van uw kunstwerk.

 

foto 1 keik 2015 foto 2 keik 2015