Veiling

De organisatie van KEIK houdt ieder jaar een veiling op de laatste dag van het evenement. De opbrengst van de veiling gaat naar de stichting Michael Wings, www.michael-wings.nl. Deze stichting verzorgt draadloos internet aan bed met laptops en hygiënische toetsenborden op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Zo hebben steeds meer kinderen de mogelijkheid om tijdens ziekenhuisbezoek contact te houden met familie, vrienden, klasgenoten en lotgenoten.

Diverse kunstenaars stellen belangeloos werk ter beschikking voor de veiling. Ieder jaar weet KEIK een prominent persoon zich als veilingmeester beschikbaar te stellen voor de kunstveiling. Veilingmeesters in de afgelopen jaren waren; Steven de Jong, Wolter Kroes, Hans Wiegel en Piet Paulusma.

Wilt u ook een werk inbrengen voor de veiling? U kunt zich opgeven via info@keikharlingen.nl met naam en gegevens van het kunstwerk.

Let op! Elk ingebracht kunstwerk wordt gezien als een gift. Dit betekent dat er geen rekening kan worden gehouden met de waarde die u zelf, dan wel een ander persoon of galerie, er aan geeft.
KEIK is vrij om er een waarde aan te geven die kan leiden tot verkoop, om zo de veiling tot een succes te maken. Werken die niet verkocht worden gaan automatisch terug naar de eigenaar.

logo michael wingsfoto 8 keik 2013 foto 6 keik 2014